Thailand idag:)

Snart åker vi till Thailand och det är bara timmar kvar till planet går. Kunde typ inte sova inatt vaknade hela tiden och kunde inte somna om. Allt är fixat och klart:) Ska bli underbart att åka till värmen och slippa kylan här hemma! Om några dagar ligger vi på stranden och bara har det så jävla bra:D Börjar bli lite skraj för att flyga nu, men jag har ju gjort det förut och då gick det ju bra.

Nästa gång jag skriver är jag i Thailand:D
Puss

                                       

Snart snart!

Snart åker vi:) längtar men är samtidigt väldigt nervös också. Men vi kommer ha det så underbart och sola och bada hela dagarna. Jag känner mig blek nu så det behövs verkligen färg nu:D

Mycket var det att göra idag på jobbet också, nu när det är rea. Tiden gick väldigt fort idag, jobbade ju bara fyra timmnar men ändå. Imorgon ska jag färga håret och sen växla pengar med Vickan, vi vet inte riktigt hur mycket vi ska växla in än men det löser sig.
Pus
Den här backpacker väskan kommer jag vandra omkring med i Thailand!
                                            


Lugn lördag!

Idag har jag varit i stan med Emelie men jag köpte inget för jag har inga pengar just nu, allt ska gå till Thailand:) Träffade Memme på stan med, var ju ett tag sen man träffade alla tjejer men det får väl bli när jag kommer hem. Ska snart städa och sen bara ta det kugnt och se på film! Hoppas att det går någon bra film ikväll:)
Puss
                                                       Syster Emelie!
                     


Fredag!

Hoppas alla har haft en lika bra jul som jag och fått fina julklappar:) Julafton var mysigt och jag var hemma med familjen,men jag saknade min syster Emma. Fick massa fina saker som jag önskat mig:) Igår va jag bara hemma hela dagen med Emelie och spelade kort och sen kom Fredrik som inte va lika duktigt på det hehe. Alla andra gick ut igår men jag kände att vara hemma. Idag jobbade jag och fan vad mycket folk det var idag, men det är kul när man har mycket att göra. Sen gick jag köpte jag lite saker för presentkort jag fick.

Sitter hemma hos mamma och pappa och väntar på att Emelie ska komma ner och spela kort med mig. Sen senare ska jag va med Fredrik sen får vi se vad vi hittar på!

Nu är det inte inte många dagar kvar tills vi åker och jag börjar bli lite nervös.
Puss


                                       


1 vecka kvar sen är vi i paradiset!

Så underbart nu när det bara är en dag kvar till julafton och bara en vecka kvar till Thailand:) Gud vad jag längtar nu måste ju börja packa snart. Växla pengar måste vi göra också! Det är svårt att veta hur mycket kläder man ska ha med sig, man vill ju kunna köpa massa kläder där också.

Väntar nu på att Fredrik ska komma hem sen ska vi in till stan och möta upp Emelie. Ska köpa julklapp till mamma och pappa. Idag kommer det va proppat med folk på stan, men det får gå ändå. Ikväll ska vi hela familjen spela bingolotto och monopol och den här gången ska inte Fredrik vinna!
Puss


Snart jul!

Nu är jag trött på att gå på stan men jag måste gå imorn med för att fixa det sista. Det var sjukt mycket folk på stan så att man typ spyr! Hittade massa fint som jag ville ha, men ja vet ju typ vad jag får. Det var roligare när man var lite när man inte visste ett dugg vad man fick. Hoppas Emelie hittar de som mamma och pappa ska köpa till Fredrik så att han blir glad och nöjd. Emma kommer inte hem i jul, synd! Men jag hoppas att jag får träffa henne när jag komme rhem frå Thailand.

Nu ska jag och Fredrik tvätta inte allt för kul kanske men det måste göras.
Puss


22:e december

Nus ka jag snart in till stan med mamma och Jenny hoppas att jag hittar massa fint som jag kanske får i julklapp, men jag har typ bara önskat mig pengar till Thailand. Springer väl förbi jobbet och kolla om det är mycket att göra, tar på mig levis kläder iaf jag måste jobba:)

Imorgon ska hela familjen och Fredrik va hemma hos mamma och pappa och spela monopol och titta på bingolotto:) Det gör vi alltid varje den 23:e:D

Nu ska jag springa till bussen!


4:de advent!

Nu var dte ett tag sen jag skrev i bloggen har inte haft tid att göra det. Har jobbat idag massa folk var det på stan, bara kul när det är mycket att göra. Den här helgen har varit väldigt lugn. Var hos fia i fredags och spelade spel, sen i lördags så var jag och Fredrik hos hans farmor och farfar och åt sen åkte vi hem till Fredriks pappa och såg på film. Det var skönt att va hemma i helgen och inte gå ut, tror inbte att jag ska ut på juldagen heller men får se!

Det är den 4:e advent idag och tusan vad fort det går. Det är bara tre dagar kvar till julafton och jag längtar:)
Imorn måste jga till banken och sen in till stan med mamma tror jag. Sen på kvällen hoppas jag att vi ska hitta på nått med tjejerna.
Puss


Sur!

Börjar kl tre idag så det är ett bra tag kvar. Har precis diskat ska snart äta och duscha. Sen ikväll tror jag att det blir filmkväll:) Är väldigt irriterad på att en bikini jag beställde blev helt fel och nu kan jag inte lämna tillbaka den för att Fredrik slängde en grej som var tvungen att vara med.! Så nu måste jag hitta en bikini fort som tusan innan Thailand:)
Nu ska jag äta!

                                                     

Syskon dag!

Idag har jag varit på stan med Emelie och jenny. Har äntligen hittat julkpappar till mamma och pappa nu, men mamma fyller år på julafton så jag måste köpa något mer. Fredrik och jag ska nog in på lördag till stan så jag får väl hitta något då.

Det ända jag tänker på nu är Thailand inte alls långt kvar ju:) Fan va kul vi sk ha!hihi

Snart kommer Fredrik hem och då blir det mys!

:)

Onsdag!

Ska snart gå till banken för jag måste fråga om mitt kort fungerar i Thailand, men det gjorde det förra gången så jag hoppas att det går bra. Sen ska jag hem och laga mat och sen hem till mamma och fråga Jenny om vi ska spela monopol:) Längtar till den 23:e då vi ska spela monopol, då ska jag fan vinna!

Vädret är inte så mycket att hurra för precis, vart är all snö och vintern?


Två veckor kvar!

Kom nyss hem från stan och sprutan gjorde inte så ont, skönt! Måste komma ihåg att ta drickvaccinet ikväll bara. Nu är det bara två veckor kvar till vi åker till paradiset Thailand:) Måste snart börja packa och ta fram sommar kläder:D Inbte tänka på nått bara gå på stranden med linne, shorts och bruna ben!

Den här ön var Anna och jag på när vi var i Thailand för 4 år sedan:) Koh Poda ön!


Stan!

Vickan kommer snart och sen ska vi in till stan och vaccinera oss och sen handla julklappar. Hoppas det inte är så mycket folk på stan för då blir man så himla stressad. Idag får jag inte köpa något åt mig själv för det har jag verkligen inte pengar till.

Läste på Annas blogg om linser. Jag har haft bruna linser två gånger förut kul att förändra sig lite.

Dåligt väder är det idag, undrar vart all snö är. Man vill ju ha lite julkänsla på julafton ju:)

Puss

                                                   


Seg dag!

Har inte gjort så mycket idag eller städat, fixat här hemma och lagat mat. Nu sitter jag och Fredrik och myser i soffan:) Igår spleade jag och Jennys vänner en lek där man ska köpa tre julklappar för 20 kr st. Och så ska man försöka få så många paket på en viss tid, ni vet säkert hur det går till. Men jag var inte glad när leken var slut för jag fick inte nått paket alls:(

Imorn ska jag och Vickan vaccinera oss igen och sen titta efter julklappar. Imorn måste vi även dricka drickvaccinet, men det smakade inte så dåligt som jag först trodde att det gjorde.
Puss

Bilder från lördagen!

Lördagen var väldigt trevlig förfest sen hugo, Max och taxi hem. Men nu är jag trött på att gå ut, ska verkligen va hemma i helgen och bara mysa med min kära!


Laddad för ikväll!

Ska snart börja fixa iordning mig tills ikväll:) Först förfest hos min syster och sen Hugo som vanligt! Vi blir inte så många ikväll men det kommer bli as kul ändå. Är inte så peppad just nu men det kommer nog om ett tag:D Vi ska danska hela natten!

                                         


Lördag!

Har precis duschat och ska snart äta nudlar, jag börjar verkligen bli trött på det nu. Sen ska jag in till stan och jobba. Har fixat nu så att vi kan förfesta i min systers lägenhet hon är alltid så snäll med att låna ut den:) Hoppas att några fler är på än jag och memme?

Nu ska jag vara jobbig för Fredrik och göra så att han vaknar:D
Puss


Helg!

Har precis städad klart och Fredrik kom nyss hem. Den här fredagen blir lika lugn som den förra. Jenny kanske skulle komma och då ska vi hyra film och spela monopol eller bara titta på idol. Det är snö ute och dte är bara 12 dagar kvar till Julafton:) Det betyder att det bara är 18 dagar kvar till THAILAND:D

Imorn ska jag jobba till fem sen tror jag att det blir utgång eller jag hoppas på det iaf:)
Nu ska jag ta mig nått att äta!
Hoppas alla får en bra helg.
Puss


Bilder från Bröllopsmässan!

Hittade massa bilder från bröllopsmässan som jag inte har sett förut:) Kommer ihåg vad kul det var men ändå väldigt nervöst. Man var sjukt nervös först men sen blev man bara peppad:)                   

Bokat och klart

Vi bokade flyg nu iaf skönt att ha det gjort. Blev lite dyrare än vad vi hade tänkt men vad tusan det gör inget. Kommer ihåg när Anna, Vickan och jag var inne på resia första gången och frågade efter någon bra resa till Thailand, då hittade hon en bra resa som var billig. Nästa dag ringer Anna och säger att hon har bokat den tills hon ska åka. Vi blir först sura på Anna för att vi trodde att hon säkert hade tagit de sista biljetterna, då ringer Vickan till resia helt arg och galen och säger att hon vill ha biljetter till Thailand. Kanske inte låter så kul men det var det!

Hittade iaf julklappar till Fredrik nu från Levís:) Var ju tvungen att köpa en blus från Levís till mig själv också, fick även en klänning från ego av Fredrik. 

                                               


Sylvia för Fredrik!

Det blev Sylvia för älsklingen:) Bra val tycker jag, hopppas att du kommer göra en lika bra säsong som i Söderköping. Vickan Och jag kommer och tittar på alla matcher. Vickan på Timmy och jag på Fredrik som vanligt. Ska bli roligt att se Fredrik coh Timmy spela ihop igen!

Han är så söt i Sylvia dressen tycker jag:)

Jobb och boka flyg!

Måste snart springa till bussen så att jag inte kommer sent till jobbet. Hoppas det är mycket att göra idag och att det är många som ska handla julklappar:)

Efter jobbet ska jag ock Vickan boka flyg, vi ska nog fråga massa frågor också! Tanten som jobbar där måste tro att vi inte vet ett skit, alltid när vi kommer dit har vi tusen frågor och är flummiga:P
Naee nu måste jag kila!
Puss


:)

Julbak och monopol blev det med Jenny. Jag vann som vanligt:)

Imorn ska jag jobba till fem sen ska Vickan och jag gå till resia och boka flyg från Krabi till Bangkok!
Nu ska jag hoppa i säng så nu säger jag godnatt!
Puss


Julbak!

Snart ska jag till mamma och Jenny, julbaka ska vi göra idag. Snart är det ju jul så då tänkte vi att vi skulle göra knäck. Ska nog spela monopol med jenny det var sjukt länge sen jag spelade det, kul är det iaf! Det blir nog att vara där till ikväll och sen hem och laga mat!
Puss


Tre veckor kvar!

Nu är det bara tre veckor kvar tills vi åker till Thailand. Jag börjar bli nervös nu men det ska bli riktigt kul och spännande. Ikväll ska jag dricka ett drickvaccin, blää! Har hört att det inte smakar så gott precis!

Så underbart:)

Nygren sänkte Djurgården!

Så Stod det i nt idag:) Jag är så glad att det gick så bra för dig igår, fast ni inte kom till final men nästan!:) Vickan och jag satt ocg skrattade typ hela tiden, trötta var vi. Sen blev det max:P

När Fredrik kommer hem ska vi först handla och sen laga mat, undrar vad det blir blir för gott:)
NU ska jag diska och städa!
Puss


Stan idag!

Det ska ver kligen bli kul ikväll, längtar:) Vickan kanske skulle fälja med också och då blir det ännu bättre! Vi tittar alltid på alla cuper och matcher tillsammans:)

Snart ska jag in till stan med Anna och kanske memme. Ska försöka hitta lite julklappar eftersom det inte gick så bra för mig i fredags. Hoppas vi ska äta på stan är väldigt sugen på thai:D

Nu måste jag hoppa in i duschen och sen springa till bussen!
Puss

Folkbladets lag som ska spela ikväll:)


Glad!

Dagen har gått fort på jobbet och bra gick det idag också. Nu jobbar jag inte förens torsdag, känns lite segt. Men jag hoppas att de ringer in mig så att jag får fler tider:)

Imorn ska jag titta på när Fredrik är med och spelar i folkbladets lag i Stadium arena:) Kommer bli riktigt kul och spännande!

Är väldigt glad idag för att jag har fått en Levís klocka av martin från jobbet, den är så himla fin tycker jag:) Han fick den när han var på möte i Sthlm, men han gav den till mig ist:)
Puss


Myskväll:)

Kom precis hem från jobbet pch är himla glad över att det gick så bra för mig idag:) Nu väntar jag på att Fredrik ska komma och hämta mig och sen ska vi vara hos hans pappa ikväll.

Känner mig lite som en toffel den här helgen eftersom jag inte ska ut som de andra ska. Mrn jag har ju varit ute med tjejerna varje helg så jag måste ju tänka på Fredrik lite också! Hoppas att "The Standers" får en härlig kväll och sup lite för mig med:D

Igår tog jag och Fredrik massa flummiga kort och här är några av dem:D Hihi


Jobb idag:)

På stan igår hittade inte jag nåt, men Fredrik hittade en hel del. Blev en lugn kväll hemma hos mamma:) Åt godis och tittade på idol,men jag är inte nöjd med resultatet från igår. Kevin och Robin skulle varit i final tycker jag.

NU ska jag snart duscha och sen jobba.

Hittade några vimmelbilder som jag inte alls kommer ihåg att jag var med på:)
:)


Fredag!

Nu är det äntligen helg och det känns skönt, men jag har inte jobbat nått i veckan men ska jobba imorn och på söndag. Vill bara att Fredrik ska komma hem så att vi kan åka in till stan och handla julklappar:)

Så skönt det ska bli med en lugn helg nu:) Måste spara pengar till Thailand också. Jag längtar sjukt mycket nu tills vi åker:D
puss

Bilder!

Imorgon ska jag och Fredrik gå på stan efter hans jobbet och sen på kvällen blir det nog att bara ta det lugnt. Blir en väldigt lugn helg för min del eftersom det har blivit mycket fest varje helg typ.

Bilder!

Glad!Jeans från Top ShopFint!Väska:)
Tröja från Weekday


En mysig dag i Sthlm

Igår var jag, memme och Anna i sthlm och hade det hur mysigt som helst. Vi gick upp tidigt på morgonen eftersom bussen gick 8.40 från Norrköping. I Sthlm var det dåligt väder så vi frös rätt mycket. Shoppade ett par byxor, tröja, väska och julklapp till Fredrik:) Bilder kommer senare!

Tog bussen hem vid halv sju men det var bara jag och memme som åkte hem, Anna stannade kvar en natt hihi. När vi hade kommit till Norrköping tog vi bussen till Söderköping men vi kom inte så långt med den. Det var nått fel på bussen så vi fick sitta och vänta där ett tag, men sen kom memmes mamma och hämtade oss:)

Nu väntar jag på att Fredrik ska komma hem och sen ska vi laga mat:D
Puss

Spontant!

Nu sitter Memme, ja och Anna och myser i soffan med massa chips och läsk:) De ska sova här ikväll och imorn åker vi en tripp till Sthm:D Helt spontant sådär! Ska bli himla kul och komma ifrån Norrköping i några timmar och bara fika och shoppa lite, men inte mycket måste spara till Thailand.

Ska väl inte gå och lägga oss för sent eftersom det blir tidigt upp imorn:)


Mysdag!

Snart kommer Anna och Memme hit. De ska ta med sig Thaimat mmm vad gott det ska bli. Vi ska bara va hemma här och inte göra nått:) Ska försöka hinna diska innan de kommer så att det ser lite fint ut här.

Nu har jag äntligen lagt in de få bilder som jag tog i fredags när jag och vickan Dj:a:) Deg gick kanonbra för oss i fredags, det var många som sa att vi var duktiga och spelade bra musik:)


1:a December

Tiden går så himla fort nu, men det är bara bra. Känns som om det var igår man gick på bal och tog studenten, så jävla kul det var. Jag är hur hes som helst låter as konstig, måste ha varit för att jag var ute både fre-lör kanske.

Blir det någon fika i veckan tjejer? Jobbar inte så många dagar den här veckan heller, men hoppas att jag får fler tider snart:)

Lite bilder från bal och studenten:)

:)

RSS 2.0