Lördag!

Vilket fint väder det är idag och då känner man att våren snart är här och idag är jag ledig:) Igår jobbade jag heldag och det gick riktigt bra, det var tre praktikanter där igår så butiken blev himla fin. Vi har fått in så mycket fint som jag vill ha:) Ikväll blir det utgång och det ska bli kul var ju ett tag sen:P Det var bara jag och memme som var på i helgen men det blir nog trevligt. Först ska vi förfesta hos memmes Andreas och sen vidare till Hugo som vanligt. Ska nog ta det lugnt eftersom jag jobbar imorn och elva dar framåt.

Nu ska jag fixa i ordning mig och sen kommer Fredriks pappa och hämtar mig för vi ska se när Fredrik spelar sin första match med Sylvia!
                                                                 Min fina älskling!
                                

Pirr pirr i magen!

Igår följde memme med mig in till stan för att titta på lägenheten, vi ville komma i god tid så vi var där en kvart för tidigt. Det vara bara vi därså vi fick en egen visning så det va bra men hon var väldigt snurrig som skulle visa oss lägenheten. Den va jätte fin tycker både jag och memme så jag hoppas att vi får den, får reda på det idag så jag hoppas att Fredrik ringer snart och säger att vi har fått den. Men om vi inte får den ska vi titta på en till imorn eller jag kan inte följa med då för jag jobbar. Senare igår på kvällen gick jag, memme och Fredrik och åt på Thai och fasiken vad gott det var:)

Nu ska jag snart til jobbet!
Puss


Helgen!

I Fredags jobbade jag heldag och sen var jag bara hemma med Fredrik och bara slappade. Var ledig nu i lördags så vi åkte in till Fredriks mamma och försökte leta efter lägenheter. På kvällen visste jag inte om jag skulle ut eller inte men det fick bli en slapp kväll igen. Emelie kom lite senare på kvällen och vi tittade på massa filmer. Jobb var det på söndagen och vi hittade en lägenhet som vi tittade på idag. Åkte in till stan idag vid 12 och tittade på en lägenheten men vi tyckte inte att den passade oss så bra. Sen när åkte hem så ringer det nån till Fredrik och då är det dem som vi hade skickat mail till för en vecka sen om en lägenhet som ligger centralt och säger att vi kan ta oss en titt imorn på den och då blev jag så glad:) Hoppas hoppas att den är fin!
Puss


Onsdag!

Idag lite senare ska jag in till stan på möte med jobbet, kanske går på stan en sväng innan. Igår var jag och Fredrik ute och sprang i kylan, mne klarade det väldigt bra. Jag vill att lönen ska komma nu har verkligen inte några pengar alls:( Kommer inte få så mycket i lön heller eftersom jag bara jobbade några dagar i januari. Så ingen shopping den här månaden! Men mina två par byxor och två tröjor kommer snart till jobbet och blir mina. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta!
puss

                           


Tisdag

Nu har jag jobbat några dagar och är ledig till fredag. I lördags var det alla hjärtans dag:) Det blev hur mysigt som helst med min Fredrik, kunde inte blivit bättre! Söndagen jobbade jag till fyra sen åkte vi till Fredriks pappa. Jag letar som en galning efter en ny lägenhet, jag vill ha den som vi håller på och ringer till men han har fortfarande inte svarat. Kanske skulle träffa vickan sen men vet inte riktigt vad vi ska hitta på:) Om två veckor kommer anna hem:) Saknar henne massa!
Puss

                                 


Flytt på G:)

Väntar på att Emelie snart ska komma hoppas att hon sover över också:) Fredrik får väl ta soffan haha! Har varit ledig några dagar nu men imorn ska jag jobba och sen hela helgen och på måndag. Vi håller på och letar efter en lägenhet i stan så jag hoppas vi hittar nåt snart, vi har hittat en men gubben svarar inte när vi ringer så vi får se hur det blir med den. Så skönt det ska bli och flytta in till stan igen, slippa åka buss till jobbet:)
Får se vad som händer i helgen, på lördag är en speciell dag men sen på kvällen kanske det blir att festa lite men får se. Nee, nu får Emelie ta och komma hit för nu har jag väntat allt för länge!

                                

Min Levískille!

Ska snart in till stan och jobba:) Hoppas det är mycket folkm på stan idag så det finns mycket att göra. Den här helgen har jag typ inget planerat bara att jag ska jobba men inget annat. Får se vad jag hittar på, tror tjejerna skulle ut men det vet jag inbte omm jag är så sugen på. Fredrik har köpt ett par jeans och en tröja från levís så nu är han min Levískille:) Så jag var tvungen att ta lite kort på honom igår för han var ju bara för söt:)

Torsdag!

Mamma kom precis hit och vi ska snart fika. Emelie skulle kommit hit idag men hon var tvungen att jobba så vi får ta det nästa vecka eller nåt. Imorgon jobbar jag, skönt tycker jag så att man har nåt att göra om dagarna. När vi fikade igår pratade vi om Hultsfred i sommar:) Får se om jag får ledig men det hoppas vi på:D

Min nya jeansjacka:)


Ledig!

Gud vad jag är dålig på att skriva i bloggen, ska bli ändring på det! Helgen bara rusande iväg, men jag hann med rätt mycket. Gick ut sen i lördags, det var ju ett tag sen men det va kul faktiskt:) Söndagen jobbade jag och det gick as bra igen:) På kvällen tittade jag och Fredrik på fotboll, det va mysigt. Igår träffade jag min syster på stan och jag köpte en till jeansjacka:D Nu får jag inte köpa mer förens nästa lön. Sen gick vi hem till jenny och lagade mat och såg på film:) Idag ska jag städa och sen in till stan och fika med tjejerna. Jobbar hela helgen så tror att det blir lugnt! Längtar till den 14:de:)
Nu ska jag städa!
Puss


RSS 2.0