Äntligen lördag!

Är helt slut nu kom precis hem från jobbet och ska snart göra iordning mig:) Vet fasiken inte vad jag ska ha på mig som vanligt men det brukar ju lösa sig nästan alltid. Vet inte riktigt vilka vi blir ikväll men Anna och jag iaf hoppas på att memme följer med ut:) Är ju ledig imorn så ikväll kör jag på fullt ut:D
Puss

                  

Feber och frossa:(

Igår när jag var på jobbet var jag väldigt trött och seg och sen inatt fick jag världens frossa och feber. Inte nån bra natt för mig. Jag som ville jobba nu när jag fick massa tider. Kattis sa att jag skulle vara hemma imorn med så att jag verkligen piggnar till innan jag kommer tillbaka till jobbet. Skulle ju gå ut imorn med, men det känns som det inte är så bra kanske. Fan vilken tråkig helg det kommer bli för mig. Emma kommer ju hem imorn med så får nog umgås lite med henne om hon inte ska ut.

Fick reda på i onsdags att jag ska bli faster igen:) Kul med massa bebisar:)

Nu väntar jag på att Fredrik ska komma hem och bara ta hand om mig!
Puss

Jobba jobba jobba:)

Men ja ska inte klaga på att jag jobbar för mycket nu, jag vill jobba och få massa pengar:) Åke in till jobbet med vickan, anna och memme. Så jävla brun tjejen är asså, helt sjukt! Himla kul var det att träffa henne igen, har saknat henne så mycket. Snart ska jag träffa Anna och memme och sen äta på Thai och sen köpa godis och se på film. MYS MYS!

Letar fortfarande efter lägenhet men hittar fan ingen:( Vill flytta nu. Pratadfe med Nirro igår och vi sa att vi snart ska åkt och hälsa på Emme i Göteborg:) Var ett tag sen jag träffade syrran. Vi ska väl åka typ om två veckor eller nåt.
Nu ska jag städa innan tjejerna kommer.
puss

                                   


Idag kommer Anna hem:)

Idag har det gått över två månader sedan anna åkte till Thailand och idag kommer hon hem:) Vi kanske skulle träffa henne imorn men jag jobbar till fem så jag hoppas att vi ska ses senare på kvällen. Helgen gick fort som vanligt och det blev utgång i lördags, tyckte att förfesten var roligare än utgången. Ikväll kanske det blir basket, kanske skulle till mama och äta men får se hur jag gör.
puss


RSS 2.0