Hoppas hoppas!

Tittade ju på lägenhet igår och den var verkligen fin. Jag ringde Fredrik direkt efter att jag varit och tittat på den och sa hur denh såg ut. Han behövde inte ens titta på den och sa att jag skulle ringa och säga att vi ville ha den. Två balkonger finns det också:) Nu hoppas vi verkligen att vi får den annars blir jag väldigt ledsen:( Ska in till stan sen och träffa Jenny och sen på kvällen tror jag att Emelie kanske skulle komma också. Träffar henne inte så mycket för hon jobbar nästan alltid.
Puss

Helgen!

Helgen bara sprang iväg som vanligt. jag har bara jobbat och sen har Fredrik och jag bara tagit det lugnt och varit med familjen. Det va skönt att vara hemma en hel helg och inte gå ut. Vi har letat lägenhet för fullt hela veckan så imorn ska Fredrik titta på en:) Martin frå jobbet ringde förut idag och sa att han visste en som skulle flytta nu snart. Så jag ska titta på en lägenhet imorn med Anna innan jag börjar jobba kl 15. Den som jag ska titta på ligger i samma hus som min systerJenny bor i och det är ju faktiskt rätt bra. Hoppas den är fin så vi kan flytta snart:)

Nu ska jag hoppa i säng!
Puss

                                        

Tisdag

Idag är det inte fint väder men så är det alltid nör jag är ledig:( Jobbar inte föresns frdag så lite sol hoppas jag på. I helgen firade vi Anna som fyllde 20 år igår:) Vi var i Tessans brors lägenhetn och förfestade och sen kom hennes bror och hans vänner. Vickan var väl den som hade roligast på förfesten hon körde på fullt ut:) Sen blev det Hugo som vanligt! När jag kom hem sen på natten så var ju inte Fredrik  här hemma för han var på träningsläger. Det var så ensamt att gå och lägga i sig nu när man är så himla van att han är här. Söndagen blev väldigt lugn mådde ju inte så bra direkt. Igår jobbade jag från 12-16 sen kom Fredrik hem på kvällen och då blev vi båda så glada:D Nu ska jag fixa i ordning min och sen ska jag och Fredrik titta på en lägenhet, men det kommer väl va as mycket folk som vanligt så vi kommer väl inte köpa den heller. Får se! Sen ska jag nog träffa Jenny:)
Puss                                          
                                                                     Anna och jag på Hugo i lördags:)
                                                      

Bokat och klart!

Är ledig nu ganska många dagar men jag hoppas att jag får hoppa in nån dag. Igår blev det stan med vickan,memme och tessan vi fikade i solen och gick på stan. Pratade lite om hur vi ska göra i helgen men får se hur det blir. Utgång blir det iaf:D Jag är ju ledig på Söndag så fullt ös blir det!

Idag har jag varit riktigt duktig jag har städat hela lägenheten, det blev väldigt fint, hoppas Fredrik ser det sen när han kommer hem. Ska laga mat snart och sen ska vi titta på fotboll.

NU har Fredrik och jag bokat flyg till THAILAND:) Vi åker med Fredriks familj i januari. Det är väldigt långt kvar men fan vad kul vi ska ha! Längtar som tusan.
puss

Härligt väder:)

 Vilket väder fint väder det är på min lediga dag, kan man vara annat än glad:) Snart ska jag träffa vickan och åka in till stan och fika, gå promenad och sen mys med tjejerna:) Igår Jobbade jag, och sen gick jag hem till jenny och så var Emelie där också, trevligt!

NU ska jag fika iordning mig!
Puss

                               

RSS 2.0