Första advent!

Kul kväll igår som vanligt:) Anna och jag tog bussen in till stan och gick på förfest med Fredrik:)  Där drack vi lite sen gick vi vidare till en annan förfest där jag blev väldigt full! haha. Sen åkte vi taxi till Hugo och där dansade vi hela natten:D Blev tyvärr inga kort igår men få ta igen det närsta gång.

Idag har jag och Fredrik städat här hemma och gjort det lite juligt. Längtar till julen men ännu mera till Thailand nu.
Det är bara en månad kvar idag tills vi ska åka, hoppas verkligen att vi kommer iväg och att allt löser sig där.
Puss

:)

Nervös!

Har städat idag med börjar bli jävligt bra på det nu..haha. Är ledig idag så jag vet inte vda jag ska hitta på, laddar för ikväll som bara fan! Jag börjar bli väldigt nervös nu faktiskt. Undrar hur det kommer gå för mig och vickan att spela på Hugo ikväll, men tror att det kommer bli kanon:) Ska in till stan sen vid sju och möta upp Vickan, då ska vi gå till Martin och dricka lite:) Jag är ledig hela helgen så det blir hårt för mig både idag och imorn:P                              

Fick reda på en kul grej idag också, men det var inbte om mig utan om Fredrik:) Går så himla bra för dig nu älskling:D

Nu ska jag äta och sen se på film tror jag!


....

Sitter och väntar på att Fredrik ska komma hem från träningen, men han är så seg. Vi ska först handla och åka hem till Fredriks pappa och sova där. Ska väl spela lite fifa där och slå David haha.

Var på stan en liten stund lite idag också, hittade en halsduk och ett nattlinne:) Missade bussen hem så gick till jobbet och var hängde där ett tag med Martin, känns som om jag jobbade till sju idag hihi. Börjar bli lite nervös för imorgon då jag och vickan ska Dj:a på Hugo, men det ska bli himla kul iaf.

Här kommer bilder på mina köp!


Fy på tandläkaren!

Kl 07.50 var jag hos tandläkarn och det tycker jag inte om. Ena tanten var snäll men inte den andra och såklart var det hon som skulle titta  om jag hade några hål vilket jag hade. Ett litet hål hade jag och de sa att jag kunde laga det på en gång, skapligt skraj jag blev. Men det gick bra det gjorde inte så ont faktiskt, duktig är jag:)

Igår var det fika med tjejerna men inte hela gänget men några, vi satte oss och fikade och pratade om allt möjligt.

Nu sk jag iväg och jobba:)
Puss
                                                     

Planering för resten av veckan!


Onsdag: Jobba 13-17, fika med tjejerna på kvällen!

Torsdag: Tandläkarn kl 07.50, jobba kl 13-17.

Fredag:  Levís Store Dj:ar på Hugo!

Lördag: Utgång:)

Söndag: Bakis, Gå på julmarknad med Fredrik:)

Puss

Jobb idag:)

Äntligen ska jag jobba skönt att göra nått och inte bara va hemma typ. Efter jobbet blir det nog fika vet inte vilken tid eller så men jag slutar fem iaf. Fredriks mamma ringde nyss och frågade vad jag önskade mig i julklapp, men jag visste inte riktigt vad jag ville ha så jag sa att jag skulle klura lite till på det. Jag vill ju ha ett par springskor så jag kanske ska föreslå det:)
Ha en bra dag
Puss

Nya spelare testade med Sylvia!

Är så glad över att det går så bra för älsklingen:)
                                              


Gå in på www.folkbladet.se så kan ni läsa om Fredrik:)
puss


Lugn tisdag.

Är ledig idag också så snart kommer mamma och vi ska fika lite här hemma. Är fortfarande lite sjuk men ska ju jobba imorn och sen hoppas jag på fika också. Börjar längta mer och mer till värmen nu, vill bli brun och gå runt på en vit sandstrand:)
Puss

                                          

Måndag!

Mår inte alls bra idag har ont i halsen och kroppen. Ligger och tittar på tv coh har det tråkigt:( Ska snart ringa mamma och fråga om hon kan komma förbi en sväng. Jobbar bara ons-tor och kanske lördag den här veckan, men hoppas det blir fika med tjejerna så att jag har nått att göra.

Saknar Fredrik också men han kommer hem sen och tar hand om mig hoppas jag.
Puss

Galen kväll igår!

Igår blev en väldigt lyckad kväll. Kvällen började hos Vicky där vi dansade, skrattade och hade hur roligt som helst. Lite mycket dricka för Vickan kanske, ja sa ju att du inte skulle ta den ölen! haha Sen vidare till hugo där det blev mer dans:) Bra musik och kul folk igår var det! Fast att jag inte drack nåt så var det as kul:) Längtar redan till nästa helg.

Nu kom Fredrik precis hem så nu tittar vi på Andra Avenyn och har det mysigt.
Puss

Här kommer bilder från igår:)


Böter!

Vaknade imorse och såg att Fredrik hade fått böter på bilen och det var ingen liten summa utan 600 kronor. Vi som va på så bra humör och nu blir man väldigt sur. men men. Ikväll är det fest och det är jag glad över iaf. Vi alla ska förfesta hos Vicky och sen vidare till Hugo och dansa hela natten. Men jag jobbar imorn så ingen dricka för mig inte, men jag har kul med " The standers" ändå.
Nu ska jag äta och sen kommer Anna och Vickan och då ska vi in till stan, de ska fika och ha det mysigt men jag ska jobba, kul det också faktiskt.
Puss

                                              

Idol!

Nu sitter jag och Fredrik och tittar på idol och bara myser, härligt:) Har köpt godis oxå:D Idag tod jag och Vickan spruta och det känns fortfarande tycker jag det blev lite dyrare än vad jag hade tänkt mig men det löser sig. Sen gick vi och åt Thaimat! Nu ska jag fortsätta att titta på idol och bara ta det lugnt.
Puss



Vaccination!

Ska snart åka in till stan och träffa Jenny först och sen vickan. Vi ska vaccinera oss och vi måste verkligen göra det idag! Sen ikväll ska jag bara ta det lugnt och vara med Fredrik, se på film och bara mysa.



.....

Blir så arg när man får stå i kö i en timma för att komma hem. Först skulle jag och Anna åka 45:an som gick kl 5 men sen stod det att den inte skulle gå längre. Då fick vi hoppa på 459:an som inte Anna var så glad att ta för då fick hon gå några extra steg;Phaha Sen när vi ska åka hem så är det as lång kö till Soderköping så vi fick sitta där i typ en timma, fan så sur ja va!

Nu har jag precis ätit och Fredrik har åkt på träning så nu är jag själv hela kvällen:( Fick ju lära mig lite nya saker idag på jobbet så nu ska jag lära mig det:)
Puss


Seg!

Nu sitter Emelie, Fredrik och jag och har percis ätit Fredriks goda gryta, himla gott var det som vanligt. Jag bara nyser hela tiden så jävla jobbigt det är, men hoppas att jag blir bättre till helgen iaf. Snart ska vi hem till mamma och pappa och spela spel,mysigt!
Puss

Här kommer lite bilder på Fredrik och emelie!

Snö!

Det snöade idag så himla mysigt faktiskt, då börjar man tänka på julen och allt härligt. Men jag hatar när det regnar och man bara blir sur. Jag börjar också tänka mycket på Thailand, jag börjar längta som tusan nu:)


Sjuk!

Har blivit förkyld nu också, alltid är det Fredrik som smittar mig. Ska snart ta tag i disken idag igen, men det är inte lika mycket idag som igår! Vet inte om jag ska följa med och fika sen när jag inte könner mig så bra. Jag vill ju vara frisk till helgen när ni andra ska supa som as och jag inget som vanligt:P. Ska gå bort till mamma sen och träffa syster Emelie, det var ju inte igår precis.
Puss


Syster emelie:)


Ingen bra dag!

Idag har inte varit en bra dag jag har slagit i handen så att det började blöda och sen när jg skulle gå och slänga lite saker på jobbet då fick jag en glasbit i handen också, men det blev bara ett litet sår som tur var! Kom hem från jobbet frö ett tag sen och nu har jag inget planerat. Min syster kommer hem i helgen tror jag så ja ska ringa henne och fråga om det blir någon middag:)
Puss

                                                

....

Nu har jag diskat typ hela morgonen och nu ör jag äntligen klar. Ska göra iordning mig nu och sen jobba:) Det regnar ute inte kul! Imorn blir det fika som vanligt. Skapligt trött jag var imorese när Fredrik skulle gå till jobbet och han ska alltid väcka mig och är på lite bushumör då vilket inte jag är.hiihi..
Nu ska jag kila
Puss

Fotbollsgalan!

Nu har Anna och Vickan åkt hem och Fredrik kom nyss hem. Vi har tittat på fotbollsgalan och ätit onyttigt. Gick en promenad men Anna förut idag också väldigt skönt att gå i det härliga vädret. Imorn blir det jobb och sen har jag inget planerat, det blev ingen städning idag så jag får ta tag i det imorgon. Vickan klippte mig också blev nöjd som vanligt:)
Puss


Fint väder idag!

Är ledig idag och är väldigt glad för det ärså fint väder idag:) Ska snart gå en promenad till mamma och kanske träna där också. Måste städa idag med inte lika kul kanske men fint blir det iaf.
Hoppas att det blir fika i veckan med tjejerna och att alla kan vara med. Nu ska jag göra iordning mig:)
Puss

Saknar min Fredrik som är på jobbet:(

Söndagsmys!

Nu är jag hemma igen:) Vi har varit hos Fredriks mamma och ätit middag. Nu ska vi bara mysa och se på film tror att det började någon bra film kl 21.00. Hoppas alla får en lika mysig kväll som jag ska ha!
Puss

Måste bara visa en bild som jag tog från Lady Gagas  musik video som var sjukt likt Fredrik, jag var bara tvungen att stoppa videon och ta ett kort och visa haha


Bakis och sliten!

Igår var det personalfest på Pappa Grappa. Vi på Levís har hade vunnit 5000 på en tävling vi va med i och vi sa att vi skulle festa för allt. Vi var 4 st som delade så det blev rätt mycket var, massa goda drinkar drack vi och åt supergod middag. Typ vid halv 12 klarade vi inte att dricka mer så Kattis fick ringa sina vänner så de fick komma och hjälpa oss att köpa upp alla pengar. Synd att inte alla mina vänner skulle ut för då hade ni fått gratis dricka:P hihi Det är sjukt hur mycket man får för 5000. Sen gick vi vidare till Hugo men där var det inte alls kul så jag ringde Fredrik så fick han hämta mig:)
NU är jag helt slut och bakis, men jag trodde jag skulle va as bakis men icke:)
Puss

Personalfest!

Börjar kl 2 idag men rätt skönt för då kan jag städa lite här hemma. Fortfarande dåligt väder idag, segt! ikväll är det personalfest vi ska äta gott och dricka massa goda drinkar. Sen vet jag inte om det blir utgång på det får se. Jag vill ju inte lämna Fredrik själv varje helg. Nu ska jag äta nudlar och sen duscha!
Puss

Jag och martin från jobbet!

Filmkväll hos Vickan!

Jobbade till fem igår sen gick jag till Cubus och störde Anna typ en kvart. Efter det träffade jag Vicky och hon köpte en fina jacka på Cubus:) Sen åkte Alla tjejerna och köpte pizza och godis och sen vidare hem till Vickis:) Tittade på idol och klagade på alla typ men kul var det iaf! Sen blev alla rätt trötta så vi åkte hem typ vid 12. När jag kom hem satt Fredrik helt ensam här hemma, stackarn!


Regn:(

Det regnar för fullt ute och jag har inget paraply näör jag ska gå till bussen, japp va kul! Ikväll kanske det blir filmkväll med tjejerna får se om jag ska va med eller om jag ska va med Fredrik. Längtar tills imorn då vi ska festa med jobbet så himla kul det ska bli. Ledig på söndag så det kommer bli hårt på lördag:)
Puss


Kvällsmys!

Sitter och tittar på Simpsons just nu inte allt för kul. Hoppas att det blir filmkväll imorn men får se hur det blir. Jobbar imorn till fem sen hem och städa och kanske sola:)
Nu började det visst en bra film.
Puss och godnatt

Köpte föresten en tröja till Fredrik måste bara visa hur fin den är:)

Längtar!

Nu är det inte långt kvar tills vi åker till Thailand:) Jag håller på och tittar på bikini på Nelly och hittar massor som jag vill ha:) Men kommer nog bara köpa en, tror att det kommer bli väldigt svårt att välja vilken bara. Läser lite omde olika öarna nu och det låter underbart:) Anna och jag var där när vi gick i nian och det va helt fantastiskt. Nu när det är så dåligt väder ute längtar jag ännu mer:D
NU ska jag fortsätta drömma mig bort:D
Puss

Trött!

Usch vilket väder det är idag och det tycker vi inte om. Som tur är slipper jag det om ett tag:) Kom nyss hem från jobbet, en väldigt seg dag men ändå rätt kul. Nu ska jag snart äta varma mackor med min syster och bara prata om allat möjligt. Jonte och Jasper skulle kommit idag men det blev tyvärr inte så:( Saknar er så mycket!:D

Hoppas på god gryta av Fredrik idag:) mmm vad god den är!
Här kommer lite bilder från gårdagen!

                                                                                                                                 


Äntligen

Nu får Fredrik och jag flytta in i lägenheten igen efter en lång väntan. Kom nyss hem från stan och är helt slut nu. Träffade Jenny först ett tag och sen gick jag till modeklipparna för att träffa Vickan och Tess. Sen gick vi och åt thai som vanligt så himla gott:) Efetr maten så hoppade vickan riktigt fina saker, men jag hittade iaf ett par handskar på Carlings! Och som vanligt blev det till sist fika. Bilder från dagen kommer imorn:)

Nu ska jag ta mig nått att äta och sen bara ligga i soffan och se på tv och bara slappa. Imorgon blir det jobba så får gå upp tidigare än vanligt:)
Puss

Heldag på stan!

Snart ska jag hoppas in i duschen och sen till stan. Kattis ringde nyss och sa att jag skulle jobba imorn, skönt för jag behöver pengarna nu. Ska gå förbi där idag sen och hämta nycklarna tror jag. Idag kommer det inte bli någon shopping, har handlat för mycket nu tycker jag. Vickan och jag ska titta upp det där med vaccinationen också, kanske vi får ta spruta idag. Ska bli trevligt sen att träffa alla tjejer så att vi kan prata om helgen:)
Nu mpste jag duscha så att jag hinner med bussen.



Nattinatti

Nu har Fredrik och jag tittat klart på yttligare tre avsnitt av OTH:) Så roligt att båda tycker serien är så himla bra. Imorgon ska jag först gå på stan med syster jenny och sen med Vickan. Jag tror att vi skulle fika med alla tjejerna lite senare sen:)
Nu är det snart läggdags men först ska jag och älskligen spela lite kort:D
Puss Och godnatt                       
                                                         Bilden är sen i somras då jag slog Fredrik i golf:)
                                                     

                                             


Saknar!

Nu börjar jag faktiskt att sakna min syster Emma som flyttade för ett tag sen. Emelie och jenny har jag ju i närheten men Emelie är kan aldrig hitta på nått och Jenny jobbar alltid. Jag hoppas att jag och fredrik åker och hälsar på henne snart:)
Snart kommer Fredrik hem coh då blir det mys:)
                                                    
                                                              Emma och Robban:)
                                         

Ledig!

Inte alls kul att va ledig när typ alla jobbar. Ska nog snart gå en promenad och sen ikväll blir det träning:) Nu har jag bestämt att jag ska träna nör fredrik gör det, men ikväll skulle inte han träna så han får titta på när jag gör det. Vädret är ju inte mycket att hurra för precis, hatar det! Fattar inte hur man kan tycka om hösten fyyyy! Man känner sig så ful på höst/vintern, man är så blek. Vill ha sol och värme:)
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bara kanske ta en promenad, det regnar för fulla muggar!:(
Puss

Träna!

Snart ska jag köra lite crosstrainer igen i 25 minuter idag, om jag orkar:Phihihi. Men efter man har tränat känner man sig så duktig:) Fredrik var vara bara hemma och vände när han kom hem från jobbet och nu skulle han på träning. Är ju ledig några dagar nu, men det är inte alls kul när man inte har något planerat. Jag hoppas att det blir fika eller nått i veckan med alla tjejer. Hoppas verkligen att de ska vara klara med badrummet imorn också,hoppas hoppas!
Nee, nu ska jag träna:)
                                                              
                                                                                    Min finaste älskling<3
                                                                                       

Helgen:)

Lördagen gick vi tjejer till Deli för att äta en lugn och mysig middag, men så blev det inte riktigt. Deli var fullt av hammarby-fans överallt, men jag blev lite firad av dem också med sång. Senare gick vi till en liten förfest och sen till Båten, men vi gick till Hugo typ direkt. Hugo funkar alltid:)

Idag har jag inte mycket planerat eller kanske ska gå en promenad sen med Anna men tror inte det i det här vädret. Träna ska jag iaf göra! Sen kommer fredrik hem och då blir det One Tree Hill igen hihi.!

 Nu när jag äntligen hade med mig min kamera så tog jag bara några kort,så jag har tog lite kort från Tessan och Anna. Här kommr bilder från i lördags:)



:)

One Tree Hill

Älsklingen och jag har precis tittat klart på två avsnitt av säsong 6. Ska fortsätta titta på fler imorn man kan verkligen inte slita sig när man har börjat:) NU säger Fredrik och jag Godnatt!
Puss

Bästa tjejerna!

Titta vilken fin present jag fick av mina bästa tjejer:)
Tack snälla tjejer!



Seg som fan.

Har precis sminkat mig och ska snart äta frulle. Kvällen igår va kul men det va inte så bra musik:( Skriver mer sen när jag kommer hem för nu orkar jag inte skriva. Ska snart till jobbet :)

Puss


:)

Trodde att jag skulle hinna va hos Anna innan bussen gick men så blev det inte.

Hoppas alla får en superbrakväll för det skajag ha med "The standers":)



Middag ikväll med tjejerna:)

Anna ringde precis och sa att de hade köpt biljetter till nån fest på en båt, men det blir nog kul hoppas jag. Vi vet inte riktigt vart vi ska äta än men det får vi se när vi kommer in till stan. Imorn ska jag jobba så det blir en lugn kväll för mig iaf.

Tränade gjorde jag förut oxå;:) 20 minuter på crosstrainer är fan as jobbigt, men ska försöka träna nästan varje dag:Pdet där har jag sagt många ggr så vi får se hur det blir med den saken!


Hela gänget:)


Träning och solning.

Min planering gick inte som jag hade tänkt, det blev inte badhuset idag för älsklingen kände sig inte riktigt kry. Men vi har iaf bestämt att vi ska träna först och sen sola:) Nu har jag äntligen lagt in mina bilder från kameran till datan, skönt!


Jag och <3                        Vickis,ja o memme     Jonte med sina superbrillor:)

Lars borta ur idol:(

Hur kunde lars åka ut, fattar verkligen inte. Han är den bästa helt enkelt fan oxå! Men jag hoppas och tror att han kommer lyckas med musiken iaf:)

Lars Eriksson- Rejected love:) jag bara älskar den låten:D


Ändrade planer.

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och är helt slut.  Tog as lång tid att komma hem för att det va avstängt på E 22 för att det hade varit en olycka. Fredrik och jag skulle ju ha gått ut och ätit men vi tar en hemmakväll med pizza eller nått, tror nog att vi ska gå och sola med och det behövs verkligen:) Sen blir det film och massa godis.
Hoppas ni får en trevligt kväll:)
puss

None

Jobb idag!

Har precis vaknat och är verkligen helseg. Ska snart äta frulle och sen börja fixa iordning mig till jobbet. Jag hoppas att de har gjort klart badrummet i lägenheten annars blir jag väldugt arg för det skulle ta en vecka och nu har det snart gått två! Lite sur är jag udag med för att larmet var kvar på jackan som jag köpte på jobbet igår och påsen är inte liten heller som jag måste bära:(

Den här helgen kommer jag ha fullt upp:)

Fredag: Gå ut och äta med Fredrik och myskväll.
Lördag: Ska försöka vakna rätt tdigt och sen åka in till badhuset med fredrik:)
               Sen ska tjejerna fira mig lite med att äta på nått gott ställe:)Jag tror inte att det blir utgång med det vat man ju aldrig hur det blir med den saken men just nu är jag inte så sugen på det.

Söndag: jobba och städa för det var ett tag sen nu!

Puss


Myskväll:)

NU sitter jag och tittar på Rush hour 2 med fredrik och har det mysigt:D Visade allt jag hade köpt idag för han och allt tyckte han va fint:) Imorgon blir det jobb till fem och sen ska jag och Fredda gå och äta tror jag:) Tack alla mina fina vänner för en fin dag:) Och tack för alla sms jag har fått:D Nu ska jag fortsätta titta på filmen.



Min dag:)

Dagen skulle ha börjat med frulle på sängen av fredrik men han försov sig så det blev det inte:(. Kl 11 kom farmor och farfar och vi fikade och jag fick paket:D Jag har nästan bara fått pengar men lite andra saker oxå som t ex: Presentkort, Skor, kjol, tröja från levís av jobbet m.m. Kl ett åkte Anna jag och memme in till stan och vi började med att svulla på thai:) Sen gick vi till monki o där hittade jag massa som jag ville ha med köpte bara en jeansjacka. Blev lite fika på det med och sen gick jag till levis och fick jeans och hämtade min jacka som jag köpte i tisdags. Slutade med att jag fick med ett par skor, två jackor,tröja, byxor o lita annat:D Snart kommer fredrik hem och då ska det bli myskväll:) Vi ska fira mig lite mera i helgen sen:)

Anna och memme en kväll på Hugo:)


19 år idag:)

Idag är ingen vanlig dag för det är MIN födelsedag:)


Bättre sent än aldrig!

Nu har jag tagit bort mina andra inlägg och nu ska jag börja skriva nya:) Sitter hemma hos mamma och pappa med min syster och ska snart äta lite. Senare idag ska Anna och jag in till stan o sen på After work:) Nu ska jag fortsätta att titta på Prison break:)
Puss på er!

RSS 2.0